• Contacteer ons! 03 500 09 93

Racs Moving, uw ervaren verhuisfirma voor kantoorverhuis

Uw bedrijf verhuizen? Dat wil u efficiënt en volgens plan doen zodat u snel weer aan de slag kan op uw nieuwe locatie. Racs Moving is uw firma voor kantoorverhuis in Schoten dat jarenlange ervaring heeft in het verhuizen van bedrijven. Projectmatige aanpak met een team van ervaren verhuizers.

Week op voorhand inlichten

Om uw verhuis zo efficiënt en vlot mogelijk te laten verlopen, is het belangrijk dat u ons minstens een week op voorhand inlicht. Op die manier kunnen we uw kantoorverhuis laten verlopen volgens een goed doordacht en gedetailleerd draaiboek.

  • Aantal verhuisdagen
  • Verhuiswagens
  • Ladderliften
  • Volgorde van verhuizen

Afhankelijk van de grootte van verhuis zetten we divers materiaal en rollend materieel in. We beschikken over lichte bestelwagens, vrachtwagens en containers. Moeten we enkele verdiepingen omhoog, dan nemen we onze lift mee (35 meter hoogte).

Obstakels

Voor ons is het belangrijk dat u laat weten wanneer er obstakels als bomen, palen of smalle doorgangen de verhuis kunnen belemmeren. Zo kunnen we vooraf de gepaste oplossing bieden. Voorzie ook een ruime parkeerruimte. En moet er een parkeerverbod worden aangevraagd? U kan dit zelf doen, maar ook aan ons vragen.

Contact

Verhuizen is niet iets wat u tussendoor doet. Er komt heel wat meer bij kijken. Kom niet voor verrassingen te staan en schakel een professionele verhuisfirma in. Met Racs Moving zorgen we voor een vlekkeloze, veilige en vlotte verhuis. Vraag naar een offerte.

Onze diensten

Verhuis particulieren

Verhuis Bedrijven

Kunst&antiek verhuis

Help

Top