• Contacteer ons! 03 500 09 93

Antiek- en kunstverhuis, een vak op zich

Kunst en antiek verhuizen is een vak op zich. De stukken die worden verhuisd zijn kostbaar, kwetsbaar en onvervangbaar. Met Racs Moving hebben we ervaring met kunstverhuis in Schoten, zowel voor bedrijven als particulieren. We hebben de kennis in huis om uw kostbaarheden veilig te verhuizen.

Verzekering

Bij een kunst- of antiekverhuizing gaat vanzelfsprekend extra aandacht uit naar veiligheid en bescherming. Het verzekeren van uw kunst- of antiekverhuizing is hierbij een belangrijk thema. Bij ons bent u verzekerd via een CMR-verzekering. Op die manier zijn uw waardevolle stukken altijd goed verzekerd.

Verpakking

Onze verhuizers beschikken over een groot assortiment verpakkingsmaterialen: karton, kunststof en diverse maten flightcases (grote, rolbare koffers). Voor elk object kunnen we een op maat gemaakte verpakking aanbieden, ongeachte de vorm, grote of het gewicht. Deze verpakking zorgt ervoor dat het object tijdens transport is gefixeerd en heeft een schokabsorberende werking.

Contact

Bij Racs Moving hebben we specialisten om uw antiek en kunst met grote zorg en kunde te verpakken en verhuizen. Bijzondere voorwerpen verhuizen is voor onze specialisten dagelijkse routine. Neem contact met ons op.

Onze diensten

Verhuis particulieren

Verhuis Bedrijven

Kunst&antiek verhuis

Help

Top