• Contacteer ons! 03 500 09 93

Denk aan uw rug bij het sleuren tijdens uw woningverhuis

Er staat een verhuis op de agenda en daar is een hoop werk mee gemoeid. Racs Moving maakt het werk veel lichter door uw huis vakkundig en zonder brokken leeg te halen. U moet uw rug niet onnodig belasten. Voor woningverhuis in Schoten en ver daarbuiten staan we voor u paraat.

Voor grote of kleine verhuizingen raden we aan om een verhuisfirma in te schakelen

  • Lichte én zwaardere goederen
  • Volledige of gedeeltelijke inboedels
  • Omvangrijk meubilair (bedden, kasten, tafels)
  • Grotere apparaten (elektro-, vaat-, was-en keukentoestellen, …)

 

Parkeerruimte- en verbod

Zodoende dat we optimaal te werk kunnen gaan, is het belangrijk dat u minstens drie tot vier meter parkeerruimte voor de deur voorziet. Indien u een parkeerverbod wil laten plaatsen, moet u dit minstens een week op voorhand aanvragen. Liever geen administratie aan uw hoofd? We regelen het voor u.

Obstakels

Maak ons er zeker attent op als er obstakels zoals bomen of palen voor uw huis of appartement staan. Of wanneer u in een smalle straat woont. Op die manier kunnen we voor een gepaste oplossing zorgen.

Contact

Sleur zelf niet met zware kasten en dozen, forceer uzelf niet waardoor u de weken nadien kreupel rondloopt, maar maak gebruik van onze diensten. In een mum van tijd en met behulp van machines is uw woning leeg. Bel voor een vrijblijvende offerte. Tot snel.

Onze diensten

Verhuis particulieren

Verhuis Bedrijven

Kunst&antiek verhuis

Help

Top